Samarbeid med CVGuru for jobbsøkere

Stavanger CV og Jobbsoknad

Vi inngår nå samarbeid med CVGuru, hvor du nå få en spesialtilpasset CV (Curriculum Vitae) samt søknadsbrev, som gjør søknaden din til noe helt unikt som rekruttererne vil bite seg merke i. Med hjelp fra oss kan du bryte gjennom hærskaren med jobbsøkere som har lyst på den samme jobben som deg. Dette er et tilbud vi har reservert for de som er i kommunalt samarbeid med CVGuru.

Det er ingen vits i å være fornøyd med en type arbeid som går imot dine dypeste interesser, visjoner, og håp for livet. Jakt på det arbeidet du ønsker og er skapt for med en spesialtilpasset CV og jobbsøknad hvis mål er å få fram dine sterkeste sider, og hvordan de vil gjøre deg til riktig person for stillingen.

Hvorfor hele 70% av våre kunder kommer seg til sitt første jobbintervju

Tenk om du kunne vært så heldig å få tilpasset et oppsett for hele din søknad som har blitt utprøvd av flere tusen jobbsøkere. Se så for deg at den hjelpen du får med din Curriculum Vitae og søknad har vist seg å hjulpet 7 av 10 jobbsøkere med å komme seg frem til rekruttereren, og sikre seg stillingen. Scenarioet her er en unik fordel CVGuru bringer til bordet.

Stå ut ved å fremtre på ditt sterkeste

Når firmaer som McDonalds, Apple, eller Aker Solutions lyser ut en jobbposisjon, for de ofte et drøss med kandidater som ønsker jobben. Det kan være flere dusin, kanskje til og med flere hundre, som søker. En stor del av søknadene holder overhodet ikke mål.

Du kaster bare bort tiden din hvis du skyter fra hofta og forsøker å anta hva du skal si når i søknaden med mål om å vekke nysgjerrighet for det du skriver. Dette er jo det de fleste gjør. En sikker måte å gi et godt inntrykk er gjennom å fremtre på ditt sterkeste. Få vet hvordan de skal gjøre dette. Med støtte fra våre eksperter kan du bortimot garantere at det faktisk blir din søknad som stikker seg ut blant “resten.”

Mange jobbsøkere sender dusinvis av søknader i hytt og gevær, men har lite å vise i form av resultater etterpå. Spikre deg en søknad med hjelp fra oss, så hjelper vi deg med å konsentrere de kreftene du har i form av erfaringer og kunnskaper. Dermed kan vi maksimere din sannsynlig for å bli den som “får jobben.”

Et godt resultat eller pengene tilbake

Du får enten en CV og søknad som du føler vil hjelpe deg med å komme deg til ditt første intervju, eller vi gir tilbake det du har betalt. Dette kan du gjøre i hele to uker fra det tidspunktet vi overleverer dine ferdige dokumenter.

Rent praktisk vil dette si at hvis du får de ferdige dokumentene fra oss, etter oppklaringer og forbedringer fra oss, og du fortsatt mener det ikke er bra nok, gir vi deg en refusjon, uten spørsmål.

Vi i CVGuru er glade for å tilby vår ekspertise til en redusert pris, for jobbsøkere i de kommunene vi har samarbeid med. Ta kontakt for å begynne i dag.