Nyttige tjenester i Stavanger

Innhold i denne teksten: 

  • Helsetjenester
  • Finansrådgiver
  • Kino og underholdning
  • Hotell

 

Det finnes mange nyttige tjenester i Stavanger, både for innomreisende og beboende, som helsetjenester hos Nor Klinikken, overnatting hos Clarion Hotel Stavanger, og flere. Her har vi laget en enkel liste som skal hjelpe deg med å navigere de nyttigste tingene man bør vite om for å leve godt eller få et godt opphold i byen.

 

(Angående firmaene vi nevner, så får vi ikke penger av de for å lenke til nettsidene deres – vi har bare valgt å nevne noen eksempler som gjør det enklere for deg å få tilgang på det du har behov for.)

Helsetjenester

En av de viktigste tjenestene man bør være bevisst på i Stavanger er helsetjenester. Uten helsa i behold har man jo et dårlig utgangspunkt for å leve godt her i byen. Nor Klinikken er et tverrfaglig helsesenter som tilbyr alt fra kiropraktorer og fysioterapeuter, til personlige trenere og legespesialister. Trenger du råd eller hjelp for kroppslige plager, er dette stedet å gå.

 

Finansrådgiver

Når du har sikret helsa, er det også klokt å ta hånd om din personlige økonomi. For å få råd om alle ulike tema kan du gå til en av de flere bankene i Stavanger, for eksempel Sandnes Sparebank. Du kan bestille gratis time hos finansrådgiver som vil veilede deg, enten du skal ta opp boliglån, starte pensjonssparing, eller begynne å investere i aksjer. 

Kino og underholdning

Samtidig som at det er viktig å ta kontroll over helsen og økonomien, må man jo også unne seg litt underholdning! I Stavanger finnes det en rekke aktiviteter og tjenester som gjør det enkelt for deg å vite hva du skal gjøre på fritiden. Prøv ODEON Kino, for eksempel, neste gang du vil kose deg med venner og se en kul film. 

Hotell

Har det seg slik at du ikke bor i Stavanger, men bare stikker innom i forbindelse med ferie eller jobbreiser, så kan du få losji hos Clarion Hotel Stavanger, og en rekke andre hoteller.